ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΑΜΟΥ

image-143300-element4.png?1429685466070

Το ζαχαροπλαστείο μας παρασκευάζει τούρτες για γάμους, απλές ή με πάστα ζάχαρης. Επιλέξτε, εσείς, τη βάση που επιθυμείτε. Ετοιμάζουμε την τούρτα σας, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά. Ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας και τον αριθμό των καλεσμένων του γάμου, κάθε τούρτα μπορεί να έχει από 2 έως και 6 ορόφους ή να είναι αμερικάνικου τύπου, με επικάλυψη από πάστα ζάχαρης! Σε περίπτωση που τα άτομα είναι πολλά, συμπληρώνουμε την παραγγελία σας και με κομμένες έτοιμες μερίδες! Μαζί θα βρούμε, ακριβώς, αυτό που έχετε ονειρευτεί για το τραπέζι του γάμου σας! 

ΓΛΥΚΑ & ΤΟΥΡΤΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 

Και στις βαπτίσεις, το ζαχαροπλαστείο μας κάνει τη διαφορά! Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευασίες (πλαστικά κυπελλάκια, χάρτινα κουτάκια, αδιάβροχα μικρά ποτήρια και σφηνάκια κ.τ.λ.) τα σχέδια και τα σχήματα που επιθυμείτε. Προσθέτουμε μέσα στις συσκευασίες οποιοδήποτε από τα κεράσματα κρέμας: προφιτερόλ, εκμέκ, σοκολατόπιτα, πανακότα, κρεμ μπρουλέ, cheese cake ή και τρίγωνα Πανοράματος.
​Το ζαχαροπλαστείο μας διαθέτει επίσης -κατόπιν συνεννόησης- παραδοσιακό καρότσι παγωτού, με δικό μας άνθρωπο που αναλαμβάνει το σερβίρισμα. Προτείνουμε, πάντοτε, τις καλύτερες ιδέες για τη βάπτιση των μικρών μας φίλων. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για ακόμη περισσότερες πληροφορίες.